New Here?
Toggle Content
   

Toggle Content User Info
Welcome

Anonymous

Nickname
Password
Register

Membership:
Latest: Akintan
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 16897

Online Now [28]:
Visitors: 28
Bots: 0
Members: 0
Staff Online Now:

No staff members are online!
Page Views:
Today: 505
Total: 75592929

Toggle Content Main Menu
 General Info Goodies Search Web Stats Members
 Donations

 

Forums › The Car › 206 Talk › Hatchback and CC rear lights


 
 

Hatchback and CC rear lights
Forum Index206 Talk
Reply to topic Printer Friendly Page watchs.gif View Previous Topic View Next Topic
Author
Message
andyleep
PostPosted: Sun Jun 16, 2013 3:51 pm Up
Full on 206 Owner


Offline

Joined: May 01, 2012
Posts: 120
Trade Rating: 0
Location: Gloucestershire


Are the two different in terms of the electrical connections? I always thought they are the same but I'm asking because I have fitted a CC lamp to a hatchback and the sidelights and brakelights don't work as they should......?
View user's profile
macca1411
PostPosted: Sun Jun 16, 2013 4:05 pm Up
Staff - Moderator


Offline

Joined: Jan 29, 2011
Posts: 6526
Trade Rating: +10
Location: Westhoughton, Lancashire


Should be the same. the only difference is the trim around the light unit

206cc
 


206 hatchback
 

View user's profile
meady
PostPosted: Mon Jun 17, 2013 2:13 am Up
Custom - Orange Stars


Offline

Joined: Feb 21, 2010
Posts: 3945
Trade Rating: +45
Location: basingstoke


Connections are the same, as I have known many people to fit them before, as said above its just the black plastic trim that's diffrent.
PAST -2008 Vauxhall Astra VXR / 2002 pug 206 GTI
PRESENT - VW Golf GTI Semi - Auto

Now have my 106 GTI track car Smile

TEAM - I HATE FACEBOOK Smile
View user's profile Send e-mail
gazza82
PostPosted: Mon Jun 17, 2013 5:54 am Up
206 Crazy


Offline

Joined: Jun 19, 2010
Posts: 1566
Trade Rating: +4
Location: South Bucks


I swapped out the trim on one to fit a hatchback unit to a CC and it worked fine.

I'd check the connections again or the bulbs. It might be a bad earth. Check the cables haven't been pulled out of the connector block. I think the light just has metal strips to connect to the bulbs .. make sure they aren't being pushed out of alignment either.


If you go from Phase 1 to Phase 2, the connectors are in a different position on the back (vertical rather than horizontal). In the hatch, I had to cut the cable clip to the body or the wire weren't long enough.

Down to just the 1.4 HDi. Cayman Green 2.0i CC sold.
View user's profile Visit poster's website
Reply to topic Printer Friendly Page watchs.gif View Previous Topic View Next Topic All times are GMT
Forum Index206 Talk

Page 1 of 1
  You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum

 
We are not responsible for comments posted by our users, as they are the property of the poster
Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy